1 Bespaar op
bel- en vaste kosten

2 Er verandert
niets aan uw telefoonlijn

3 Één duidelijke factuur

Voordelig bellen met Belvoordeel Nederland

Besparen op uw telefonie

Reeds 10.000 bedrijven gingen u voor!

Met Belvoordeel Nederland is het eenvoudig besparen op uw belkosten. Daarom kozen er al meer dan tienduizend bedrijven voor telefonie van Belvoordeel Nederland. Wij nemen namelijk de factuurrelatie met uw huidige provider over en doen dat gegarandeerd 15% goedkoper (*)!

(*) Op basis van de KPN zakelijke belbasis tarieven nationaal per minuut, of als u bij een andere provider zit op basis van de laatst betaalde factuur tot 15% besparing.

Hoe kan dit?

Belvoordeel Nederland koopt grootschalig in en is daarom in staat deze korting te realiseren! Verder geven wij geen geld uit aan dure marketingcampagnes, chique kantoren, overbodige managers en ook keren wij geen bonussen uit aan onze bestuurders!

Hoe eenvoudig is het?

Belvoordeel Nederland activeert de dienst nadat u akkoord heeft gegeven en binnen enkele dagen belt u bedrijf gegarandeerd voor lagere kosten!

 1. Wij nemen alleen de facturatie van telefonie abonnement over, technisch veranderen wij niks aan uw lijnen.
 2. Uiteraard kunt u onze professionele helpdesk bellen. Onze collega’s van de helpdesk helpen u graag. U kunt ons vijf dagen in de week telefonisch bereiken. Wij staan voor bereikbaarheid.

Wie zijn wij?

Belvoordeel Nederland levert sinds 2006 telefonie diensten aan op de zakelijke markt. We zijn gevestigd in hartje Rotterdam en reflecteren de cultuur van deze stad. Niet praten maar poetsen, niet duur doen maar presteren!

Met deze instelling en het feit dat wij voor 10.000 bedrijven inkopen, besparen wij voor onze klanten. We houden het graag eenvoudig en daardoor kunnen we veel goedkoper leveren dan andere providers. Telefonie is gewoon vaak veel te duur.

Veel MKB-bedrijven kunnen zich vinden in onze aanpak en elke week verwelkomen wij veel nieuwe klanten. Allemaal zien zij hun kosten dalen en dat maakt ons blij. Ook onze facturen zijn eenvoudig en helder, een goede dienst is namelijk niet ingewikkeld.

In de toekomst gaan wij op andere gebieden van communicatie besparingen voor onze klanten realiseren. We kijken uiteraard naar nieuwe vormen van telefonie zoals VoIP bijvoorbeeld, maar ook naar mobiel. Uiteraard wel op zijn Rotterdams ‘het moet wel zinvol zijn en besparen, dus niet vernieuwen om het vernieuwen'.

Mocht u vragen hebben of niet tevreden zijn bel ons op, de klant staat op één binnen onze organisatie!

Op de koffie bij Belvoordeel Nederland

Tarieven

Bekijk al onze voordelige tarieven op een rijtje hier Tarieven

Bel 010 3021988 en laat vandaag nog deze korting activeren!

Bespaar Euro's met Belvoordeel Nederland
Vaak gestelde vragen aan Belvoordeel Nederland

FAQ's

 1. Hoe is het mogelijk dat u de besparing kan garanderen? Belvoordeel Nederland analyseert voortdurend realtime op een innovatieve wijze welke producten wanneer en hoe vaak verkocht worden zodat ons inkoopsysteem steeds de goedkoopste oplossing aandraagt. Belvoordeel Nederland is de concurrentie altijd een stap voor, wij houden ze voor u in de gaten!
 2. Hoe kan het dat er niets verandert aan mijn telefoonlijn en dat er geen installatie voor nodig is? Wij nemen alleen de facturatie over, technisch veranderen wij niks aan uw lijnen. Vandaar dat wij niet langs hoeven of iets aan hoeven te passen.
 3. Ik ben een particulier, kan ik dan ook bij u bestellen? Helaas Belvoordeel Nederland is een zakelijke provider, wij leveren dus niet aan particulieren.
 4. Er is een storing, met wie kan ik contact opnemen? Uiteraard kunt u onze professionele helpdesk bellen. Onze collega’s van de helpdesk helpen u graag.
 5. Ik heb ook internet, verandert dat? Nee hier verandert helemaal niets aan.
 6. Mijn alarm loopt over deze lijnen net als mijn pin, blijft dit wel werken? Belvoordeel Nederland garandeert de werking, technisch verandert er namelijk niets aan uw lijn dus dit blijft ook probleemloos werken.
 7. De factuur van mijn huidige provider is een crime, hoe is dit bij jullie? U krijgt van ons een heldere factuur met een duidelijk overzicht van de kosten die u heeft gemaakt.
 8. Ik betaal één vast bedrag voor mijn telefonie binnen Nederland, hoe werkt dit bij jullie? Wij kunnen deze bundels en belvrij abonnementen ook overnemen, wij garanderen dan 15% besparing. Geef wel aan dat u zo’n belvrij abonnement heeft als u bij ons bestelt!
 9. Ik wil graag besparen, maar wil wel een nieuwe telefonie oplossing. Kunnen jullie daarin wat betekenen? Uiteraard, hier werken wij voorlopig nog samen met partners maar wij helpen u graag bij het maken met de juiste keuze. Voor zakelijke telefonie bent u bij ons aan het juiste adres.
 10. Is Belvoordeel onderdeel/partner van de KPN? Belvoordeel is geen onderdeel van de KPN en dat ziet u terug op uw factuur!

Contact

Belvoordeel Nederland
Westblaak 142
3012KM Rotterdam

T: 010 3021988
F: 010 3021989
KVK: 24400900
NL90 RABO 0190 4708 36

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Bent u niet tevreden over onze diensten wordt u niet goed geholpen mail dan met [email protected] vermeld duidelijk uw klacht en telefoonnummer en wij nemen direct contact met u op om het probleem op te lossen!

Algemene voorwaarden

Neem contact op met Belvoordeel Nederland per mail of telefoon